Vintage blue in mijn huis

Ik hou wel van vintage spulletjes in mijn huis. Deze combineer ik dan wel met modern anders wordt het wel erg kringloop. Nu had ik in mijn schuur een blik Vintage blue staan. Als dat niet perfect bij mij past?!

Blauwe woonaccessoires zijn al terug te vinden in mijn huis. Voordat ik een ruimte een make over geef, maak ik altijd een moodboard. Vanuit hier werk ik dan verder. Dit geeft mij houvast, zodat ik niet afdwaal naar impulsaankopen bij Action of Borghuis. Helaas ben ik gevoelig voor veel tierelantijnen en als het dan ook nog in de SALE is, ligt het in mijn kar. Hoe vaak ben ik niet thuisgekomen met iets wat leuk leek in de winkel,maar thuis geen plek voor was of gewoon niet paste bij de rest? Hoe vaak ben ik naar de kringloop gereden om weer een doos met spullen weg te brengen?

Deze week ben ik begonnen met de muur vintage blauw te schilderen. Eerst alles goed afplakken: je wil geen blauwe druppel op je vloer of wit plafond.  Ik heb de Vintage Blue krijtverf gebruikt van Kwantum. Deze werkt erg fijn. Hij dekt uitstekend en is niet te droog of juist te waterig. Het resultaat geweldig. Wanneer je Vintage blauw van andere merken kiest is de kleur anders dan deze. Dan lijkt het meer op PETROL. Opletten dus in de bouwmarkt. Wil je daadwerkelijk de vintage blauw die ik heb maar dan van Flexa? Kies dan voor Denim Drift. Deze komt er redelijk dichtbij in de buurt.

Ik ben de kringloop langsgegaan voor delftsblauwe bordjes. Eerlijk gezegd vond ik ze aan de dure kant (rond 10 euro per stuk) Ja misschien beetje knieperig, maar ze krijgen ze voor niks binnen. (just saying)Ik wilde er een stuk of 6 in verschillende formaten. Maar door de prijs heb ik het op 3 gehouden. Omdat ik niet wilde boren in mijn pas geverfde muur, heb ik de plakschroeven van TESA gekocht. Deze kosten 6 euro per 2. Ondanks dat mijn muren structuur oppervlakte hebben, hangen de bordjes perfect en stabiel.

Ik ben blij met het resultaat!

 

Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *