Restylen van de slaapkamer in bohemian sfeer.

De slaapkamer moet een heerlijke plek zijn om je terug te kunnen trekken. Ik kan er relaxen, kijk er televisie en heb mijn werkplek in de slaapkamer. Een huisje in mijn huis. Ik weet dat een televisie een NO GO is in de slaapkamer, maar ik kan niet zonder. Bij ons thuis hebben we 3 kerels die gek op voetbal zijn. Niet alleen op het veld , maar ook op televisie. Wanneer ik de stem van Snorreman hoor (van Voetbal inside), ren ik naar boven voor Greys Anatomy. Voor je je zorgen maakt: de televisie houdt de romantiek niet tegen hoor..

De slaapkamer heb ik in dit geval licht gehouden. Ik wilde een bohemian sfeer creëren maar niet met al teveel kleuren; gewoon zwart met wit. Alle wanden heb ik daarom wit geverfd. Op de vloer ligt een houten parketvloer. Dit geeft warmte. Met accessoires van hout, macramé en planten heb ik de boel afgestijled.

Voor deze restyling was ik €100 euro kwijt. Dit was voor sprei, kussens, wanddecoratie, muurverf, haken.

TIPS:

  • Twee houten verweerde stoelen gebruikt als nachttafeltjes. Op de rugleuningen heb ik haken geplaatst voor leuke items als kettingen.
  • Ik heb de muurverf van Action gebruikt voor €10,95. Spierwit. Hij dekt perfect over mijn donkergrijze muur.
  • Een bureau heb ik gemaakt van schagen met erop twee steigerhouten planken.
  • Planten staan niet alleen decoratief in de slaapkamer, maar zuiveren de lucht ook.
  • Ik heb gekozen voor een witte sprei (Ikea)  in plaats van nieuwe beddengoed. Zo kan ik mijn oude overtrekken (in grijs) toch gewoon gebruiken.

 

 

Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *